http://aastriddgierow.blogg.se/

http://aastriddgierow.blogg.se/
Där har vi den ful adress men en gammal blogg som jag bara gjorde om. Så bye till denna bloggen nu ensamt det kommer kännas men yes. Gå in & ta en titt folks =) Slänger nog in något inlägg där ikväll. Annars imorgon Ha en bra tisdag!

Back in school tomorrow

SKOOOOOOOOOOOOOLA IMOOOOOON, tror jag dör. Men dte blir nog helt okej. Det värsta blir ju att pallra sig upp kl halv åtta på morgonen, jag kommer helt seriöst dö. Hoppas att alla som började skolan idag fick en bra start :) de flesta säger ju att nian går väldigt fort, så det får vi hoppas på! nationella är dett enda jag oroar mig för, och att jag måste höja mig i några ämnen.. Good luck with that ;) men inga sura miner, ska försöka ta mig till skolan på flygande moln imon och med ett skinande humör (Y)
det kör vi på, mitt internet fungerar inte på min dator så måste låna syrrrans oc den vill ju hon ha tbx efter fem min så blir dåligt med bloggandet nu ett tag tyvär.
Ge järnet nu tjejer och killar och försök göra skolan och resten av den deprimerande hösten till något jättebra!

MAKEUP

Nu har jag precis varit hos Camilla min frisör, för att hämta upp lite smink som hon ville ge bort ! Hon är bra må jag säga, det här fick jag iallafal med mig hem:


2 läppglas
2 brunpuder
1 litet mineral puder
1 ögonbryns penna
1 eyeliner
1 concealer
1 mascara
1 läppstift (rött)
1 genomskinlig mascara som man kan ha på både ögonfransarna & ögonbrynen.




2 COOL 4 SCHOOL

First day ! Började 9.30 gick igenom schemat åt glass & körde lekar, haha tung dag ? Men imorgon börjar det på riktigt, fast dock har vi tre sovmorgnar i veckan så jag ska inte klaga men skolan är skolan liksom alltid lika boooring! Nu lockas soffan så hörs later godnatt!

Inga nya bilder. Men hatar inlägg utan bilder så ah haha ;)


...

Well I've been loving you for such a long time boy
Expecting nothing in return just for for you to have a little faith in me
'Cause see time, time is our friend
'Cause for us there is no end
And all you gotta do is a have a little faith in me
I said I will hold you up
I will hold you up
And your love gives me strength in love
So have a little faith in love

Sometimes I wonder how you don't go mad, When you're so beautiful

Bloggtorka från min sida nu ett tag, men har ingen större lust att blogga om meningslösa saker när andra saker i livet håller på och falla sönder. 

en fin låt kan jag dela med mig av iallafall:



/ alice

SCHEMAN

Hemma från att solat skitskönt var det ! Sitter nu & kollar på vårat schema & hade först upp ett annat schema som jag trodde var vårt  & blev skit glad för det var så chill, men så var det inte vårt, men vårt schema är mycket bättre än 9a & 9c så ska inte klaga men kolla skillnaden på vårt schema & 1a schema haha tvungen att kolla skillnaden & fan vad lat & underbart schema man hade när man var en liten plutt..

9b. Fan vad suddigt det blev men ah you get the point!

1a schema 3 idrott lektioner nödvändigt? No not really.

SOLARIUM

Nu har jag duschat & ätit och också hunnit med att dra förbi frisören & fixat ögonbrynen dom kanske blev lite mörkare än jag trodde men såg bra ut därinne men inte lika bra hemma, jaja nu ska jag vidare till nordic för att sola med Julia fan vad skönt inte gjort det på skitlänge anyway kanske skriver senare ikväll får se annars godnatt & have fun i skolan imorgon lär bli svårt men yesyes Puss!


NO MORE SUN FOR ME

Blev inte så mycket solning för nu måste jag sätta igång att städa får nämligen money då mycket som ska göras idag! Tyvärr glömde jag ställa väckarklockan på 11 så blev ingen sminkning ännu en gång goodjob astrid! Men nu ska jag iallafal städa mitt rum mitt badrum (skaffa aldrig eget badrum) & köket. Sen ska jag hoppa in i duschen vill ju inte komma ofräsh till frisören? & ja sen bege mig dit & ikväll ska jag sola solarium med julia för färgen har ju försvunnit bara så där. & sen kommer problemet ikväll vad man ska ha på sig imorgon? En fråga att lösa jaja måste rusa nu Puss!


SOMMAREN 2010 HAS COME AND PASSED!

Jahajaha, sommarlovet har kommit till sin enda vad säger ni redo för skola imorgon? Det är iallafal inte jag men det har verkligen varit ett speciellt sommarlov kan jag säga utan att tveka med en massa äventyr ute kvällar & mm. Nu är det bara bita ihop & inse att det verkligen är skola som gäller imorgon, Så idag ska jag bara njuta av dom sista timmarna sommaren har att ge och ligga på stranden&jobba lite på brännan som har lyckats försvinna.. Men vid 5 ska jag dock till frisören & fräscha upp lite tills imorgon alltså fixa ögonbrynen & kanske färga utväxten. Får helt enkelt börja räkna ner dagarna till sommarlovet 2011 USA here i come! Jaja ut i solen med er ha en bra dag & ta vara på tiden today! Hörs senare Puss =)

Sommaren 2010

DESSA RUBRIKER..

Beger mig till balkongen imorgon väntas tidig uppstigning  & med det menar jag typ 11? haha men yes. Ska iallafal sminka en killkompis till hans jobb kommer säkert bli riktigt läckert får vänta & se helt enkelt, nae nu ska jag ta ett kalltglas juice & lite food med mig till balkongen ! Hörs nog inte förrens imorgon igen så hoppas ni tar det lugnt ikväll ni som är & festar have a nice night iallafal Puss ♥


MUF




OUTFITS

Titta vad jag lyckades skrapa fram i min garderob medans jag sitter här & rensar as usual! 4 knästrumpor vet inte riktigt om dom kommer till användning men får väl se idag softar jag iallafal runt i lägenheten med en kofta fråm H&M & ett par lila knästrumpor som är sköna att ha sånna här dagar iallafal ! Eftersom ni inte fått ngra outfits på ett tag kommer dom tre senaste =)

Färgglatt varre här!

Dagens outfit.

Dagens outfit!

Såhär såg jag ut igår på poolpartyt!

& såhär såg jag ut i förrgår =)


SUMMER HAS COME AND PASSED..

Trött som en as bestämde jag mig för att slitas upp från sängen för att inte förlora så mycket på dagen men sen kom regnet & då var det meningslöst att ens försöka ge sig ut så nu lockas soffan & tårta till frukost sounds good. Får se om man drar sig till parken ikväll inte jätte lockande men aja, Imorgon är sista dagen på hela sommarlovet & nästa sommarlov ska spenderars i USA helt själv can't belive it ! Men så nice. Men nu ska jag lägga mig framför tven & förhoppningsvis somna! Godnatt fellas =)


Den här låten sitter riktigt fint i detta väder!


POOLPARTY

Tackar Matilda Sköld & Ronja Sköld för en perfekt avslutning på sommarlovet med poolparty & grillning med muf gänget, Nu lockar soffan efter mammas amrikanska gäster har gått..Här är iallafal lite bilder från kvällen merfår ni när Ronja lagt upp bilderna=)





MUF gänget :)


MY BAGS

Skulle lägga ut en bild på mina väskor bad någon om, så here you go =)

Vetinte.

Vet inte.

Gina tricot.

Vero moda.

Ingen aning, men en ful jävel iallafal. haha

H & M denmark.

vetinte









THE LAST SUMMER DAYS..

Nya planer folks, Vid 9 beger jag mig på muf möte borta hos Ronja Sköld där bjuds det på grillning & en massa nya männiksor great kommer det förhoppningsvis bli & kameran är självklart  med ! Men just nu har jag ett problem min syster hade fest igår för hon fyllde 19 för någon vecka sen, & nu står det En svampbob tårta & 5 olika andra tårtor i kylen vilken ska man våga testa? Plus 4 chipspåsar & godheter. Hmm..en gåta att lösa haha. Well nu ska ni få bilder från öland sålänge medans jag får klura på detta;)













Déja vu

.. Den oädnliga historien ser jag på sexan just nu, favorit film när jag var pyttliten typ 5-6år. Någon mer som sett den? rikitgt hemskt, började alltid lipa t den när jag var liten, det är en häst som drunknar i ett träsk och min dåvarande bästis sa alltid att hästen dog på riktigt också, alltså i inspelningen, och då började jag lipa ännu mer.. hehe lite déja vu från barndomen. Va hos astrid ett tag innan, tänkte ju gå på stan men var alldeles för trött för det. somnade vid halv fem igårnatt, och gick upp halv elva typ så är aniningen trött. Ikväll blir det att hitta på något med astrid, tjejen har utegångsförbud (igen?) så blir inget festande men något mysigt ska vi väl kunna hitta på!
Nu ska jag bara njuta av resten av filmen, hihi tkr den är ganska fin fast väldigt konstig, Lyckodraken är ju bara för söt, haha ska sluta tjata om filmen, pöss!


SUMMERDAYS

Home again när jag har lite extra tid över ska jag lägga ut kort om min sommar & lite bilder från öland. Men nu måste jag rusa för att beställa tid hos min frisör ska nämligen fixa mina ögonbryn riktigt snyggt ! & sen ska jag träffa Alice för att gå runt & njuta av den kanske sista solen innnan skolan usch..Jaja ikväll vankas det fest som sagt hörs senare puss!

Summernights. finare solnedgång hittar du inte än den utanför vår stuga helt underbart fint right?

VAKNA MED HOFFMAESTRO



Satte mitt ass på balkongen med en turkiskyoghurt-dryck, jättegott fkt. Jag har svårt äta på frukost kan typ bara dicka , så det är ju bra med drickyoghurt ;) Snart ska jag in till stan med mammsen om jag hinner vakna till, sedan träffa astrid som varit på öland och ikv vankas det lite pardy som sagt! Hoppas ni får en trevlig lördag <3


WHERE IS THE LOVE

kom nyss hem från en busshållplats där det snackades massa med moa becka & bella, hamnade där på något sätt, haha, verkligen toppenställe att tillbringa en lördags natt på ;) godnatt!

Underbar cover med andreas wijk


FIT FOR FIGHT

Hejhopp, nu drar jag ut i mörkret på en springtur! Väl behövligt efter denna dag. Bara på kvällarna det är skönt att springa tkr jag , så det blir endast då jag tränar när jag hinner(och det blir inte alltför ofta hehe) :) sen blir dt en varm lång dusch sedan sätta mig framför teven , sköntskönt. Puss&kram



MISS FATTY

Asså jisses vad jag är mätt, har ätit bara för mycket idag : frukost hos pappa, mat hos pappa, thaimat utanför citygross med mamma bara för at hon skulle äta,  som bara va föööööör stark, sedan middag med med mamma och hennes kompis! buhu ligger i soffan helt död haha.. inte för kul, så blir bara en hemma kväll i min ensamhet imon blir det lite stan och pardypardy på kvällen :) Tandläkarbesökt gick bra idag också, dom sa att jag hade perfekta tänder! hihi.
Tack hej det var alla fån mig!

Vill ha/ kanske köper imon grejer:

fejk fårskinnsjacka

brun skinnväska

saltvattenspray till håret, och smink från face.


Rixfm kvällen, lite bilder från bellas place







Hannapanna

Min söta barndomskompis, som jag va bff med i typ 6-7 års åldern kom med moppen till mig idag! Inte umgåtts sen dess, så riktigt mysig kväll blev det :D Åkte och badade i ån, och fick lite lust att ro båt när vi såg en ligga vid vattenkanten, ingen aning om vems dt va men som tur va kom ingen och skällde på oss så det gick ju galant! Ganska varmt var det i vattnet också:) Nu har hannis åkt hem och ja sitter och kollar på scrubs, underbart, och imon ska jag till tandläkaren, inte lika underbart. SÅ nu vet ni det och lite medlidande skulle inte skada, HATAR när dom sätter in dom där kameragrejerna i munnen så det skaver som fan.. buhu. Jao, inte mycket mer att säga. Ska försöka få upp lite bilder, men pappas internet laggar så får se hur det blir med de, puss & kram!
Länk till sötans blogg http://hannut.devote.se/






blekfis jag är :( hehe


Thursday

Nu är jag hos daddy på landet, ganska gutt :) Tidigare blev det att följa med syster till Hansa city och ett par skor rikare är jag nu, typ kängor som jag letat efter ett tag:) snart ska vi äta grillat (idag igen) sen film antagligen, see u later & hoppas ni får en bra torsdags kväll!






Skopunkten 339 kr


ÖLAND AGAIN

Nu ska jag packa ihop mina saker för att bege mig till andra sidan bron där det väntas tältning med min granne vid sommarstugan haha nirds, Så vi hörs imorgon! Ha en bra torsdagskväll =)

ser ut som om jag blundar but nono ;) haha

NEWYORK.

Newyork newyork. Tänk vad lovely att sitta på ett cafe mitt i time square nu med en underbar latte i handen & njuta av det vilda storstads livet! Sedan springa iväg till jobbet,sen rusa back home leta fram något ur garderoben som är proppfull med kläder väskor & skor från chanel gucci topshop & dom allra finaste märkerna sen ge sig ut för en magisk nyårsfest ! & nästa dagen vara bakfull & tänka tillbaka på den ljuvliga gårdagen slänga på sig ett par kläder för att sedan ta en kaffe på ett cafe med dina vänner! & ut på nya äventyr varje dag and shop until you drop!


FRÅGOR

Kan du inte lägga upp en bild på dina väskor med?
Svar: Jo det kan jag göra lite senare. =)

Är ditt hår lockigt eller platt naturligt?
Svar: Det är lockigt faktiskt så här ser det ut ofixat :
 

TORSDAG

 Nu har mamma precis varit & bankat på min dörr & om hon inte gjort det hade jag nog tagit mig åt att sova några timmar till innan skolstarten börjar då det är klockan 8 som gäller goodluck astrid. Ska ta & slänga i mig lite frukost nu vilket inte kommer gå så bra eftersom det enda vi har hemma just nu är sötsaker. Så får börja packa ihop mina saker till öland ikväll medans mamma ger sig ut för att köpa hem lite våfflor vilket hon inte ville göra igår, får se hur det går idag!



summernights

Sitter ute i mörkret på balkongen med datan och musik i öronen, kom nyss hem från en mysig grillkväll med astrid & co! får passa på nu att göra massa sommargrejer, snart är den ju slut.. :( en vecka kvar sen är det back to hell som gäller! men det är väl bara tacka & buga för en underbar sommar, bjöd ju iaf på ett par veckor med riktigt soligt väder:) ja anyway, astrid lägger nog upp bilder sen lite senare från kvällen, nu är jag riktigt trött med en störande huvudvärk på det, så vi hörs imon sunshines!
( & en sak till, två filmer som MÅSTE ses som moi såg igår, remember me och Grown ups! haha tjaråå)



OUTFIT!




Bestämde mig för att locka håret innan vi drog därför har jag lockit på vissa :)
Nu ska jag ner & kolla på film med min syster Nighty people!

JUST ANOTHER NIGHT





Söta brudar!


GRILLNING

Hey babes, snart ska jag Alice Mirsad & Kristine ut i vildmarken & grilla nae inte riktigt men till koloniområdet ett litet hus vid citygross ungefär men innan ska jag & syster åka till Alice för att lämna av mig sen drar vi dit. Så hörs senare ikväll PUSS!


S-H-O-E-S



1 från danmark.
2.blå skor från din sko
3.vita tygskor ingen aning.
4. skor till catwalk.
5.skor till catwalk.

1. svarta stövlar från förra vintern.
2.ballerina vet inte varför jag har sånna?
3.converse
4.converse
5. svarta klackskor gammla.

1.Vita klackskor från arnolds?
2.svarta klackskor med rött alice.
3.killklackar ingen aning.
4.svarta klackskor med guldnitar från deichmann.
5. svarta klackskor med guld rem? ingen aning.
6.svarta klackskor som gömmer sig från arnolds.
7.Svarta klackskor (systers)

boots, hittade på vinden för ett tag sen.


FRUKOST

Godmorgon godeftermidda godkväll! Som vanligt har jag sovit bort hela dagen Nu är det inte alls lång kvar till skolstarten som vi inte ser framemot iallafal inte jag. Nian hur fun kan det bli? Får njuta av dessa sista dagarna som återstår. Men vad ska man göra ? Har verkligen bloggtorka kanske ska ta en paus? Vad tycker ni? Men nu ska jag fråga om mamma kan köpa våffelmix hihi puss!


I Don't Care - Little Britney Spears / Christina Aguilera at 8


BIRITNEY SPEARS



Christina Aguilera at 8

TISDAG 17

Jag skulle lägga upp en bild på mina skor men helt ärligt orkar jag inte det just nu, sorry readers. För dom är lite överallt i huset nu plus att jag inte hittar min kamera så det får bli imorgon istället! Mitt humör är verkligen inte på topp för vissa är ju bara förjävliga men ska inte dra ut min ilska över er så sa nog sluta skriva nu. Puss hörs imorgon godnatt♥

They say bad things happen for a reason

Stockholm baby!























Som sagt, lite storstads bilder!
Kamera battierna tog precis slut innan the voice, har lite bilder & filmer på mobilen men har tyvär inte sladden till datan.
Vi hade iaf tio underbara dagar i Sthlm, med shoppning, sommarkrysset (blev ganska offentligt att vi va där ju hehe, men nu har man iaf pussats i tv!) och utflykter och massa musik. Tex. Oskar Linnros & Miss Li var riktigt grymma men the voice var däremot en besvikelse, mycket tråkigare än de andra åren jag har varit på det. Shan banan och vissa andra artister var bara pinsamma tycker jag.
Orkar och tror inte ni pallar höra i detalj vad vi gjorde men hade det iaf vädligt mysigt där med min finaste Linus!


OUTFIIET

Igår var vi & festade hos Jesper det var helt ok:) Nu är jag trött som ett svin för blev inte alls mycket sömn inatt tänkte bänka mig framför tven snart fast ska till öland en sväng snart med. lovade att lägga ut en bild på mina skor det kommer snartsnart Aja vi hörs senare här är oufit iallafal! puss


We bring the stars out





Home again



Lite bilder från fotograferingen av pappas fotoelever,
bilder från stockholm kommer snart! 

INKÖP


Byxor från TOPSHOP!

Byxor från TOPSHOP  likadana fast svarta !

Fashion tidning från Elle!

SKINJEANS kommer inte ihåg från vart!

Ballerina från CHIARA!

Trosor från TOPSHOP! Onödig skit haha.


Maglinne!
Så det var allt, tyvärr blev det väldigt lite inköp men hann ju inte gå in i ens hälften av affärerna kom vid 11 då skulle vi äta gick på stan ynka2timmar sen catwalk till 5 & vid 6 stängde affärerna för vi trodde ju att dem skulle vara öppna hela natten wellwell blev ju lite iallfal. Fast skulle så gärna vilja shoppa mer men det får bli nästa gång & jag hittade ingen blå väska vafan är det liksom letat överallt!! & i kalmar..aja får kolla lite på internet nu. Imorgon ska jag springa ut & köpa hem ett par randiga höga strumpor (som dom inte hade i danmark) & en zebra scarf =). Men just nu ska jag ta & göra mina naglar gula! Hörs later♥

danskt fashion !




skit god kaffe kan jag lova!

3000000pers var det på ströget denna dag, kan ni tänka er? Så ni  fattar att det var skittufft att komma dit man ville haha!








Om ni vill se fler bilder på modellerna kan ni kolla på fb för orkar inte lägga in fler här tar ju så lång tid att ladda upp på bloggen =)


På kvällen gick vi & åt på Jönsons biffhus! alltid en tradition i köpenhamn!

Ser ut som en våtkatt efter ha varit ute & sprungit i regnet hela den dagen!

All you can eat icecream, som vanligt betällde jag så man fick äta så mycket glass man ville & välja mellan en massa olika toppar det här blev mina två sen sprack min mage efter en delicious middag!



Efter en lång underbar dag/kväll/natt på köpenhamns gator var det dax att bege sig hemåt back to klmar med 6 shoppingpåsar i handen =)! Imorgon ska jag springa ut på stan & köpa ett par randiga lång strumpor & en scarf sen är jag nöjd. Tackar min kära mor för denna amazing dag.

COPENHAGEN FASHION WEEKEND!

Nu är jag hemma & skriver samma sak som fb : En oförglömlig dag/kväll/natt på köpenhamns långa modegator! Även fast att vi hade spööregn&åska men det gjorde inte mig något för den 1.6km långa catwalken var unik helt awesome! Mode inspirationen ger mig rysninga & ger mig tillbaka dit i februari för mer magi & en heldel shopping påsar fick jag med hem i väskan! Ja där hörde ni. Min dag idag var sommarens höjdpunkt belive it or not men det var det! Det var värt att sitta som en våt katt på vägen hem herregud jag har aldrig varit med om så mycket regn innan! Men ikväll måste jag svika er mina vänner & lägga in alla bilder imorgon istället sorry! Men för att gå upp klockan 5 imorse är jag svin trött men hörs imorgon nighty from kalmars mörka gator♥

Åh önskar jag kunde tagit med er dit! & imorgon ska ni också få se vad som gömer sig i mina shoppingpåsar men nu måste jag ta en lång dusch & krypa ner till sängs!

IF YOU ACT LIKE A BITCH YOU WILL BE SMACKED LIKE A BITCH


OUTFIT!

Fick bli en väldigt livlös outfit idag chillade ändå bara runt hos julia typ men here you go=)



LIPS!

CHILLFEST

Hemma från en chillfest hos thanh&oskar träffade även på Ronja sköld & nu är man medlem i MUF så nästa vecka ska vi på någon festival typ? fattade inte rktigt men det lät roligt:D & på söndag börjar jag kanske jobba fett värt pengarna haha! Nu lockas Iallafal sängen, upp vid 6inatt & vidare på köpenhamns modevecka det kommer bli magiskt kan jag lova självklart ska jag ta massa bilder! & här får ni en del bilder från tonight! Sovgott ♥




BORING

2.Vad är sommarens hetaste planer? köpenhamns modevecka!
3. Favoritoutfit en varm utekväll?
kläning

4. Filmkväll eller bio? filmkväll
5. Någon sommarflört? jaa
6. Senaste drinken? Juice
7. Blir du lätt brun? jaa
8. Härligaste stranden? ljunghusen!
9. Ska du på någon festival denna sommar? rix fm
10. Sommarens favoritdoft? Mirsads parfym haha!
11. Saknar du någon just nu? jarå
12. Sportar du mycket i sommar? nope ut & springar sometimes bara.
13. Sommarens topplåt? Demarco - She cah wait
15. Kan du tänka dig att använda stringbikini? nopee
16. Har du tältat under sommaren? nej
17. Är du rädd för småkryp? spindlar & nattfjärilar!
19. Föredrar du pool eller hav? hav
20. Eller är du en badkruka? nevah
21. Vad är det för datum nu?: 13 augusti
22. Längtar du till skolan?: haha vem gör?
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Tony
2. Personen du pratade I telefon med: Pappari
3. Du fick SMS av: T***** ;)
4. Du kramade: Julia igår
5. Kläder: magtröja sovshorts
6. Bättre än igår: va haha?
7. Är det: göra våfflor
8. Planer: träffa örnen / packa
9. Något tråkigt som händer imorgon: åka tåg i 4 timmar..
10. Nummer: 17
11. Färg: blå
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon? jaa
14. Humör för tillfället? trötter!
15. Det första du gjorde I morse? Solade
16. Vad åt du sist? Mackor
17. Vad irriterar du dig på? ingenting just nu
18. Tror du på distansförållanden? not any more..!
19. Vem tänker du på just nu? min katt
20. Tror du att personen tänker på dig med? haha jadå
22. Vad gjorde du igår kväll? va med julia annie emelie melina & katrin
23. Liknar du din mamma eller pappa? pappari ryktas det om
24. Ler du ofta? försöker att låta bli haha skojara bara jadå
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: my self
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? nej haha
27. I vems säng sov du i igår natt? miin
28. Vilken färg har din tröja? pink
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja eller ja jag tror det
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? yeee
31. Gråter du när du skadar dig? haha ibland liten mes är jag..

GLÄDJE
32. Är du en glad person? oftast hehe
33. Vad gör dig glad? min säng
35. Är lycka överskattat? nej?:P
36. Kan musik göra dig glad? självklart
37. Har någon annan än din fam
ilj sagt "Jag älskar dig"? haha min mamma iallafal
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? ja
39. Har du en flick/pojkvän? not yet
42. Vem hatar du verkligen? *n** :):)
43. har du någonsin gjort en hat-lista? nono
44. Är du en mobbare? neje
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?think so
46. Har du blivit sviken någon gång? ja
SKOLAN
47. Gillar du skolan? pfft..vem gör?
48. Favoritämne? engelska kankse?
49. Värsta ämne? tyska

GODMORGON!

GOD MORGON! Nu är jag vaken & nästan pigg iallafal tänkte lägga mig på balkongen & sola lite måste ju passa på när vi fått tillbaka det underbara fina vädret! fan vad mycke inlägg det blev igår kväll & jag kan säga att jag somnade vid 5 för bestämde mig att hoppa i duschen vid 4 haha good job! Ska försöka sova i solen nu solen är på min balkong från 11-2 haha så måste skynda ut nu hörs sen! Puss


...


"om man nu ska leva med sig själv hela livet, varför inte älska sig själv hela livet"!

sovbrist!

Funderar på att pallra mig in till mor min & be henne fixa käk..haha undrar hon glad hon skulle blivit då?

MTV / LA ink.

Haha kollar igenom mina USA bilder från 2007 typ & hittade en bild utanför MTV studion i hollywood där vi var fan vad coolt haha har också varit utanför LA ink. Stekit! Är jävligt övertrött men ändå pigg what to do? Fortfarande fast här vid datan alla är ovanligt sociala ikväll & jag har inget mer kul & skriva nu villa bara skryta lite vettni;) Ne men seriöst jag är as hungrig finns inget & äta..bara popcorn & mina poopcorn smakar mat upptäckte det igår får ringa & väcka pfille så får han dra sig hit från kattrumpan & göra våfflor =)åh kom på att jag inte tagit bort mitt smink än & måste egentligen duscha fan vad jobbigt det blev nu.. haha Godnatt iallafal!


TOPSHOP


Juste detta klickade jag hem idag ett gult nagellack från topshop fett pimp typ , bara 50 spen okej onödigt att köpa det på internet men tyckte det var så sött haha:) Ni får resultat när det levereras. Nu ska jag nog dra mig till soffan som jag inte kommit så långt med. Aja nighty!

JUST FALLIN IN LOVE!

Fick en rätt rolig fråga : Är du tvilling med Paow?
Haha nej verkligen inte sweetie inte lika någonstans :D haha så söt

Har iallafal haft en riktigt trevlig kväll som började med att vi möte upp Emelie Annie Katrin & Melina och begav oss till hamnen för att kolla på Dansuppvisning. Allt från magdans till street & c-walk Kamil uppträde för den delen med duktig var han:) Anyways sen gick jag & Julia till slottsparken för att fortsätta denna fina kväll med drinkar & annat smått&gott. & en massa prat som var behövligt! Nu ska jag dra mig ner mot soffan För att se vad tven bjuder på ikväll. Blev tyvärr inga bilder som jag lovade haha men ha en fortsatt trevlig Torsdagskväll =)


School of rugby;)


LOOK FOR TODAY

Blev tyvärr inte som planerat med äventyr så det sparar vi till nästa vecka. Nu ska jag springa iväg & möta upp min vän Mowgli för middag i parken ikväll serveras ljuvliga drinkar & god mat! & ska se till att ta med kameran men vi hörs när jag kommer hem blir nog inte allt för sent Puss!



Bäst o slänga på sig lite smink kankse innan man drar =)

A GIRLS BEST FRIEND













Idag bjuder TOPSHOP på en heldel fine things, detta var några av mina favoriter klickade bara hem en sak eftersom det lär bli en heldel shopping i köpenhamn så man får ju spara sig. & det var bara ett gult nagellack men riktigt fräsht visserligen kan man köpa det på kicks eller något men den här färgen var lite ljusare lägger in en bild senare på det. Men nu ska jag käka hörs later puss!



Frukost möte!

Underbara väder! Varit ute & solat i en timme på balkongen & fan vad brun man blev bara på det woho! Nu är det time för lite frukost/lunch möte hos Julia det bjuds nämligen på våfflor idag. Så vi hörs lite senare Puss!

SOMMAR & SOL..

Tänk på en sak.. det har varit alldeles för lite sol i sommar & när det väl är soligt & blir jätte brun så är det typ moln i en vecka efter & då blir min blek igen fan vad meningslöst lika bra att lägga sig i solariumet imorgon ?! Kanske kankse inte. Men nu ska jag ner till soffan for real Puss!


ADVENTURES coming up!

Blev en kort kväll hos Julia & nu ska jag ner och äta och mysa ner mig i soffan:) Imorgon ska jag & julia ut på äventyr kommer bli galet roligt om det blir av hoppas verkligen det berättar mer imorgon vart vi ska nu sitter ni & är nyfikna huh? Haha jaja ha en fin ehm vad fan är det för dag? Never mind godnatt folks!

NIGHTY FOLKS! Alice om du läser detta så vill jag att du kommer hem NU!

19.43

Idag ska ni få titta in på mitt rum som jag har städat idag vad säger ni fläkfritt? &nej jag har inte gula väggar för att jag tycker det är fint utan har bara inte orkat eller haft tid att måla om.  




Men nu ska jag äta sen bege mig till julia, Hörs senare Puss!


FB


Asså haha wtf?

HAHA give up ! Sånt här är så sjukt störande tror jag ska rensa min fb lista

DARKBLUE


Målade mina naglar med vanlig blå bara, trist men orkade inte fixa med dom igårkväll så ska göra det ikväll. Imorgon börjar modeveckan i köpenhamn längtar riktigt mycket alla dem stora märkerna kommer & visar upp sina kläder & affärerna är öppna hela natten&sen får vi inte glömma världens längsta catwalk på 1.6km! Ska ju inte dit förrens lördag men kommer bli riktigt awesome! Nu ska jag städa hörs later =)

GRAFFITI NAILS


Kolla bara på dom här tunga grejerna! Hittade det på en annan blogg man målar naglarna med vilken färg som helst & sen penslar över detta nagellacket över det andra sen blir det så här grymt ! Om jag hittar det ska jag utan tvekan köpa hem ett sånthär skitfresh!

11 AUGUSTI

Godmorgon godmiddag godkväll=) Nu ska jag bege mig mot stranden för att jobba på brännan känns som om den försvunnit nu när det varit dåligt väder men nu ska den tillbaka! Så vi hörs senare Puss.

BRUN KEDJE VÄSKA

Hemma från Julia, ikväll har vi bara tagit det lugnt kolla läget ute på gatorna med men det var ingen höjdare direkt nu ska jag krypa ner i soffan med lite te letar ju efter något gott & äta men värkar som om allt är kvar på öland typiskt! Jaja får se vad tven har att erbjuda istället. Ha en fin kväll Puss!



Suttit & klickat runt på modekungen & hittade den här skitfräsha väskan man kanske ska klicka hem sig en sån?
Ibland har modekungen riktigt kickin saker alltså!


Outkast - Roses


Fett gammal låt, men fortfarnde lika bra, blir skit glad av den med! & han är fortfarnde awesome!
Nu ska jag laga mat & dunka oldielåten. Hörs sen puss babes=)

HÖSTENS MODE

Kavaj: Zoul Linne: Never Denim/Bik Bok Läder byxor: Sisters Skor: Gröna ankelboots med gummisula Filippa K.

Lång klänning från Malina Skor: svarta Laredoute klackar.

Höstens it jacka: Samsøe & Samsøe Tröja: JC Tights: Benetton Skor: Gröna ankelboots med gummisula Filippa K.

Underbar plagg med Klänning: Mini for Many Skor: Svarta kilklackar Tiger

klänning: JC Skor:Grå mocca kilklackar. Personlig favorit.



DITA VON TEESE

Den här bruden är så grymt otroligt vacker bara kolla!



19!

Jaha mina vänner igår hade vi fest för min syster som fyllde 19! Så här ska ni få lite bilder från det, förövrigt har det inte hänt allt för mycket dom här dagarna. Förutom att jag trillade i en lerhög igår som inte var allt för gutt. Idag ska jag iallafal träffa Rebecca Ekedahl tror vi tar en fika på stan så får vi se vad kvällen har att erbjuda. =) Så vi hörs helt enkelt senare ! Puss.








DREAM DRESS


Dream dress- en underbar see-through kläning som passar fint till en sommardag på stranden!

LJUNGHUSEN



haha tvungen att lägga ut denna med, för check it out, jag hade vit hår där!




Tyvärr var Arvid svår & fånga på bild, & sen är det så att den "låne" kameran jag har som jag tog bilderna med är skärmen helt sönder så skippade att ta så många bilder, för man ser inte hur dom ser ut förrens man laddar upp dem på datan ;)



rix

Nu är jag back on track! Varit i skåne i tre dagar som sagt & haft en del händelser haha! Men undebart har det varit! Sammanfattning om skåne.
dag 1 : solade på sveriges vackraste strand!
dag 2 : Idag skulle vi ha lite fest. & det blev riktigt roligt.
dag 3 : åka hem & det var då allt hände om man säger så. Orkar inte berätta Men iallafal när jag tills sist kom hem klockan 7 så fick jag snabbt hoppa i duschen för att sedan bege mig till lite förfest hos bella, sen drog vi ut på gatorna & jag antar att kvällen blev helt okej. Men seriously rix är rätt överskattat. Jaja nu sitter jag här & ska snart ut & sola med mamma. Får se vad jag gör ikväll om man ska ut igen? Men ska inte inte sitta här & prata om ingenting haha ut & sola med er! Hörs senare & tänkte langa in lite bilder från resan med =)



The last song

Aldrig gråtit så många tårar till en film förut.. Vilken känslå asså, är fortfarande nu efter helt tagen. Måste ses, helt underbar. snyft.. Godnatt<3 




Ett år sen









Kollar igenom min gamla data och hittar dessa bilder from last summer!
Jag tycker själv jag ser ganska annurlunda ut nu, haha släppt fjortisstilen lite kanske?
Saknar min fina Emma som tusan, en underbar tjej är hon.
Och Linus med sitt då långa hår hihi, lika fin som alltid :)


You're in pain, take your life, take your life with cocaine

Rädda mig någon? Har ALDRIG haft såhär ont i magen och mått så sjukt illa samtidigt... :( Pure pain alltså.
Har legat och rullat runt på mage i säkert två timmar och försökt hitta någon ställning då det gör mindre ont, men nej. Fast nu två panodil snare och med datan i knäet lyssnandes på Nomy (hehe deppmood men tar bot smärtan haha) så känns det lite bättre iaf.
Vet inte om det bara är vanlig mensvärk eller nån magsjuka, pallar vekligen inte bli sjuk nu :(
Aja ska försöka tänka på något annat lite.. haft en jättemyig natt& morgon med älskling, väl hemma har jag inte gjort så mycket alls. Min bästa attepatteboo är som sagt i skåne nu, saknar redan min snuttis! Men hon kommer hem igen på torsdag då det vankas festligheter & rix fm! Det var allt för mig, tja!

Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a little while

Somebody told me that you got old
looking for someone thats made of gold
Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Om jag är arg? nej bara ont i magen





Destination: skåne!

Nu ska jag strax sova för att imorgon måste jag kämpa mig upp redan vid 7, tåget går 9 men tänkte hinna duscha & packa det sista innan. Så godnatt & ha det bra hörs på torsdag kankse gör ett mobilinlägg med. Puss!

KICKIN BAGS!




När jag åker till köpenhamn modeveckan ska jag köpa väskor det är något man aldrig kan få för mycket av. Den här blåa har jag visat innan men jag är helt fast vid den, hur fräsh är inte den?& skitsnygg! Gucci väskorna gissar jag kostar ett par riksdaler. Men dom är grymt snygga så jag hoppas på att stötta på en hyffsat billig gucci väska i copenhagen :) såå nice!


Beyoncé - Why Don't You Love Me.


Måste börja med att säga den här bruden är såhääär gryym! & inte tala om musikvideon jätte annorlunda jämfört med andras tyckte inte så mycket om den innan, men nu har jag verkligen fastnat för den här skitgrym. Plus att hon är smoking hott! Beyoncé - Why Don't You Love Me. Enjoy!

Tattos

Hallå bloggen:)
precis ätit av mammas pannkakor med färska blåbär till, underbart gott! Hoppas ni blev lite sugna nu;)
Ska snart cykla iväg till Astrid och lämna lite saker, sen vet jag inte vad jag gör. Blir antaligen en lugn kväll själv hemma.
Iallafall, tatuernigar! En bra tattoblogg jag hittade idag
http://thailack.devote.se, cool tjej som vill bli tatuerare.
Jag själv vill verkligen but som pain on my body, men får inte för mamma så får vänta lite heheh. 
Vill ha chris browns stjärnor bakom örat, och texten "dream like you'll live forever" på underarmen eller nånstans på ryggen/nacken.



Big love!


HAPPPPPPPPY

Ny data fixad oh klar! Riktigt skönt med en som fungerar normalt :D Installerat massa nödvändiga program, och laddar ne the last song som jag planerar att se tonight:)
Annars är jag ganska trött efter att ha somnat kl. 7 imorse... Efter bion ( bröderna karlson) igår med mamma, som var en väldigt gullig film, åkte jag hem till astrid och hennes sister. Satt och snackade en massa på balkongen och hann se två filmer, shutter island & alice in wonderland! Hade inte sett den sistnämda innan, så satt som fast klistrad på teven hela filmen. Så sjukt snyggt gjord! och älskade verkligen den tecknade versionen när jag var liten så det var mysigt :)  Efter det, då klockan var sju så sov man gott.
Nu ska jag gå ut i det halvsoliga vädret, hörs senare!



Jag har ingen kamera eller mobilkamera just nu, därför det inte kommer några personliga bilder..


I HAVE SCALED THESE CITY WALLS.

Hej mina fina=) Igår svarade vi som sagt på frågestunden så jag hoppas ni är nöjda med svaren. Hade faktiskt en riktigt rolig kväll/natt igår & somnade alldeles för sent, men supermysigt var det iallafal eftersom vi fick nattbesök med. Så jag vaknade alldeles för sent idag men det är ju söndag, hihi. & jag berättade ju att jag tappade bort min ganska nya mobil men nu är den back den låg i min väska -.- haha men har fått det mesta gjort idag som behövs tills imorgon. Duschat, laddat över ny musik på mobilen & som sagt hittat min mobil. Nu ska jag snart bege mig & hämta mina kläder hos en kompis och inhandla lite smått&gott till tågresan imorgon måste ju ha något att göra när man åker själv:) Det ska bli jätte roligt att träffa Arvid igen. Men ut i solen med er nu hörs lite senare Puss!


Bilder från när jag & rebecca var ute på promenad, det var några killar som kom fram & tog kort på oss haha random eller vad? Sen frågade dom om vi ville dricka öl med dom haha & dom kunde knappt engelska så no thanks;)


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN.

astrid :
fast förhållande eller singellivet nu på sommaren ? :)

svar: båda tycker jag:)

Astrid:
Är du modell? Har du kontrakt och isf hur kommer det sig?
svar: ja jag är modell för min mamma & min frisör, så jag har kontrakt med dom, jag blev modell för att min mamma är designer:)

Alice:
Hur är det mellan dig och Linus?
Puss på er:)
svar: Det är bra mellan oss, alla förhållanden har lite svajor ibland men det löser sig alltid tillslut. :) puss på dig med! 

va linus otrogen mot dig alice eller tog de bara slut har hört olika ...:)

svar: Nej det har han inte varit :)

1. det är ju ett tag kvar (ni är 95or va?), men vilke gymnasielinje vill ni gå på? :)
svar: ye, vi båda vill helst gå någon linje med mode/styling inriktning, det är våran dröm iaf :D
2. vad är ni mest/minst nöjda med på er själva?
svar: jag hatar mina ben haha, & mest nöjd med min syster hihi:) /astrid.
Jag är nog minst nöjd med hur mina senaste år har varit hemma med familjen, det har förstört ganska mycket.
Och en sak till, säger nog som astrid att jag hatar mina ben haha!
Mest nöjd är jag med min underbara mamma som alltid stöttar mig och min fina pojkvän./ alice
3. lever ni efter något motto?
svar: Dream as you'll live forever

astrid: tror du på dina egena lögner ? :P

Svar: Vilka lögner? Den där frågan får du nog utveckla lite. :)

allt bra?=)
svar: Jodå, själv?:)

alice:
var du otrogen eller linus otrogen.?
ni umgås ju fortfarande som ni vore tllsammans efter ni gjort slut så varför blir ni inte tillsammans igen?

svar: Nej ingen var otogen. Otrohet är det värsta jag vet. När vi tog en paus umgicks vi ändån som vänner, och nu är vi tillsammans igen:)

vart vill ni bo i framtiden?
svar: usa för min del/astrid. Stockholm först sen New York, tack!:) /alice

ska ni åka till usa hela nästa sommar själva?
Svar: ja antagligen:)
ska ni jobba då?
Svar: Ja på shoppingcenter eller nöjespark:) Om jag (alice) får tillåtelse att jobba eftersom jag inte är amerikansk medborgare, hoppas iaf! :)
vart ska ni bo då?

svar: Antingen hos min mammas syster eller hos min mormor :)/astrid.

vart jobbar din mamma?=)

Svar: Hon jobbar som designer hemma faktiskt:)

Hur många besökare har ni om dagen?:)
svar: ca 200 lite olika :) inte något att skryta med än hehe

har du haft sex med många? man hör ju rykten..

Svar: Eftersom jag är den enda som vet svaret, så har du hört falska rykten. Jag har haft sex med 2 stycken/astrid

vad händer mellan dig och inda igentligen ? o^
Svar: Det är privat men jag hoppas att vi kommer hitta tillbaka till varandra

är det viktigt för er att ni får bra slutbetyg nu i nian??
Svar: Ja det är det verkligen!
Är ni duktiga i skolan?
Svar: Vi försöker vårat bästa helt enkelt:)
Är ni sariösa i skolan?
Svar: Ja för det mesta;)

Astrid:
Vad tycker du om Linnéa Rådeström? hihi
Svar: Hon är underbar hihi
vad vill du jobba som för fasiken?
Svar: I New york vad är inte helklart än:)

Astrid: är det något mellan dig och adam ?
svar: Nope:)
Alice: varför är det så många som inte tycker om dig längre ?
svar: det är nog smartast att fråga dem? Men jag kan erkänna att jag haft ett ganska jobbigt år inte riktigt varit mig själv och tappat några vänner, som synd är.
Astrid och alice: tränar ni mycket nu på sommaren eller är det mest på hösten och våren ? ? och isf vad tränar ni ?
Svar: Vi är ute & springer ibland annars är det dans som gäller på hösten & vintern:) 
alice: varför gör du såna fula bitchminer på varje foto?
svar: Oftast oseriös när jag har såna bilder, men tycker själv att jag nästan aldrig fastnar på bild så försöker göra det bästa av det! hehe , inte meningen att se bitchig ut serru

Astrid: Varför blev det aldrig något mellan dig och Patric? och är du oskuld?

Svar: Jag gillar inte han mer än kompis thats it, nej det är jag ikke:)

fin blogg:) vart vill ni bo när ni blir vuxna vill ni ha barn ?

Svar: så söt du är tack så mycket! I new york, och ja det vill ja :)/ astrid. Svarade på det innan, och klart ja vill ha barn, älskar bebisar!

hur länge har ni känt varndra?:) gulligt att ni är så tajta
Svar: Ca 3 år :) men har blivit närmre varandra på senaste tiden:D





RSS 2.0