Favorit produkterna for my body


Till håret:
Tressemmé schampo & balsam,
Maria nille färginpackning- suverän om man vill få upp glansen på färgat eller tonat hår
Schwarskopf serum för färgat hår
Maria nille värmespray - SUPERBRA
got2be glued hårspray



Body & face:
Bodybutter vanilj & bodybutter jordgubb från Bodyshop
Ansiktscremé för normal hy från Garnier
DKNY be delicious ggr 2- fast den gröna har alltid varit favoriten och kommer alltid att vara
Parfymolja från bodyshop- luktar superfresh
och som inte är med på bilden, sunkissed bodylotion från ACO


Lil W & chips

Någon mer än jag som blir på jättebra humör av att lyssna på Lil Wayne? He rules anyway haha, efter en mycket lökig eftermiddag med chips och liiiiiite pluggande sitter jag och tar det lught här vid datorn och lyssnar till drop the world och alla möjliga wayne låtar ;) Ska inte skriva så långt idag, bjuder på lite bilder istället. Tycker det är mycket roligare att lägga upp bilder än att skriva, blir ju (oftast) bara massa tjat om vad man gjort på dagen hehe, kanske ska börja med en bildblogg ist typ. En sak ska jag bara nämna, nu är både Astrid och jag anmälda till Dansläger i sommar på öland! Ska bli så stööööööört kul :D
Bara duscha nu sen ska jag somna med ett leende på läpparna, kram!
                              

jaa jag älskar chips hihihi
                        
                                 


Hertzberg uppdaterar för en gångs skull

Gårkvällen blev mycket rolig men idag är jag lite av ett vrak. Vaknade vid halv sex hemma hos astrid, vaknar alltid så sjukt tidigt dagen efter.. Iaf tog jag bussen hem vid tio tiden och köpte rosor & chockladhjärtan till mammsen på vägen eftersom det är morsdag idag ju! Hon blev jätteglad, (verkade det som i iaf (a. Senare på dagen övervann jag tröttheten och följde med mamma till hennes bror och family, där va också mormor & morfar, kusiner och kusin barn. Dom bor typ på landet med värsta bondgården med hästar och allt, jättemysigt. Har alltid älskat hästar och att rida, och kommer alltid att göra. Funderar på att börja rida igen men antagligen blir det ingenting med det heller.
Tillbaka till gårdagen, var ett gäng tjejer hos Astrid och hade det galet underbart! Mindre fina bilder är ju redan upplagda och bra de för då slipper jag lägga upp mina dåliga mobilpics:) Jag tänkte på en sak ganska mycket igår, det var exakt ett år sen springbreak och så sjukt mycket har förändrats sedan dess. Känns på något sätt som jag är en helt annan person nu. Fast ändå inte, haha jag vet inte. Bara för att Linus påminde mig idag så var det en jävligt pinsam kväll också haha, men vadå man lever bara en gång och kolla vart det tog oss lixom;)
Nu ska jag ta och ringa min finaste pojke & sedan sooova, eller så somnar vi antagligen i telefonen och så vaknar jag typ tre på natten och märker att ingen lagt på.. Dyr telefonräkning har jag som ni kanske förstår hehe.
Nattinatti <3




Exakt ett år sedan
saknar luggen ju



Hos släkten idag, puss på gulliga pållen Nestor
höhö


video 1


vet att mitt skratt är jätte cp på denna videon & mina R är inte det finaste direkt..haha men jävligt kul!
so enjoooooooy

förfest @ my place

bilderna från gårdagen typ försvann haha cp, men here you go igen!
ngra till var också med men vid den tiden var det nog ingen som orkade ta kort;)













go girl!

innan jag springer iväg för att städa huset för ikväll kommer det folk hit!
så ska jag visa er en f*cking awesome video made of rihanna . som jag hittade på en blogg, helt jävla gryyym är människan! her look makes her famous




pepppppppad

ändrade planer. kvällen kommer bli mer än bara galen! sitter & dunkar musik & är jääävligt peppad !
ha en trevlig night pepz för det kommer jag haaa

peppad yes sir! stor tunga yes sir!


i been waiting day & night

usch..igår märkte jag att min kondition är verkligen sämst & jag har blivit så jävlans osmart & nian hänger ju på framtiden nae nu blev det jobbigt asså måste sluta dricka haha aja igårkväll var det riktigt mys & nej jag dog inte inte så farligt, skulle på fest i rockneby ikväll men blir ikke så nu så lite krök kanske det blir ikväll nä juste skulle inte dricka..ska hitta på något riktigt kul med alice kanske grilla bada ? vetinte nu ska jag iallfal dra mig hemåt & duscha och sedan gå till solariet måste få tillbaka min färg . anyway ha en fin kväll/dag puss


hahah störd låt men skön som fän

Fredagsmys

Med musik på högsta volymhar jag försökt städa mitt rum lite, gick sodär.. Annars blir det att att det lugnt ikväll, sovit alldeles för dåligt senaste nätterna så ska bli skönt att bara ha fredagsmys och lägga sig tidigt typ.
Dagen har varit ovanligt bra, och nu är jag på superhumör! :) hoppas det håller sig ett tag nu. 
Gårkvällen var också superlyckad, gick som sagt på premräs med Malin. Det var lite fix på Baronen , modevisning och sådant så där var vi innan och hann också med ett käk på mc. Me love. Iallafall, filmen! Underbar på alla sätt, mycket bättre än ettan. Asgo känsla genom hela filmen som man blir duperglad av, och så ska vi ju inte snacka om allt georgeus de har på sig! Helt sjuka kläder men så snyggt på något sätt.
Alltså ett måste för alla tjejer att se, (sjävklart alla killar också) modeintresserade eller inte så finns det humor som nog passar de flesta.
Nog om Sex and the city, till kläder. Helt såld på kläderna från http://www.allsaints.com/ , så jäkla snygga grejer men ganska dyrt :( aja kolla in, man får leta runt lite men mycket fint finns där.
Nu har mammsi gjort mat, är inte alls hungrig så får se om jag får i mig något.
Hörs senare, pusspuss!
   

Third Eye Blind - Jumper

sitter & dunkar green day ! hihi
nu är det helg det gilar vi verkligen imorgon är det fest som gäller kommer bli galet =D men nu ska jag mysa med mr X nä skojar bara nu ska jag mysa med sötnos =) hehe
& idag har det varit en awesome dag när jag kom hem från skolan fick jag reda på att vi kanske ska till usa i sommar wohooo! sen fick jag tillbaka min kamera som varit på lagning i typ 1 månad så nu kan jag slänga in super mycket bilder från helgen nice va? & greenday biljetterna kom idag . ännu bättre loveit . ha det fiiint. gullet väntar puss & vi ska kolla på paranormal activity som jag inte sett kommer bokstavligt talat dö ;o

slänger in en världsgammal låt men himlans skön så enjoy !♥

Tjenna



Jag säger bara LOKA-krusbär-päron! Gudars så gott det är:)))
Haha, tror jag glömde att berätta om en liten olyckshändelse som hände igår, jag, klara & lisa går tipsrunda med skolan på skällby. Självklart cyklar jag ist, vem orkar gå? Iaf så tror jag ju att jag är grym på att skjutsa två stycken samtidigt, men ja det gick sodär. Först åkte vi in i en bil, eller ja, en kille stod i vägen så han fick hoppa upp på bilen för at slippa bli påkörd av oss. Sedan lyckas vi ramla en gång till, helt osmärtsamt denna gång, men sedan kommer det en ganska brandt backe med lerigt underlag typ, klart jag klarar att skjutsa två stycken där bak på min alldeles nya cykel tänkte vi.. Haha, men även fast vi skriker över hela skälby flyttar sig inte ett par killar som går längs baken, jag måste tvärnita och självklart flyger alla över cykeln. Min fina nya cykel vred sig och blev helt fuckad, och jag & lisa fick värsta skrapssåren, blåmärken och allmänt skitont medans klara som ramlade överst sjävklart inte skadade sig ett dugg, skitunge:( Så i eftermiddag måste jag ta min bike till att lagas, ska också träffa Saris innan det blir biodags. Vet i tusan vad man ska ha på sig, är ju värsta modefilmen vi ska på och nu när det är premiär också vill man ju se lite snygg ut. Får se sen vad jag hittar i min garderob:)
Kemiprov imon men kommer knappast hinna plugga ikväll. Too bad.
Näe nu måste Alice gå och göra sina sysslor!


 

outfit




blå kofta ; gina -150
armband ; vero moda -70
tights ; lindex - 99

slutade tolv idag skönt! väntar på att linnea ska sluta sen drar vi till öland för att träffa lite people & kolla på träning spenderar kvällen där . nu ska jag springa ut & köpa candy! önskar bara att det kunde vara lite varmare! anyway ciao !

torsdag 27

personligt.
1. ditt fullständiga namn? astrid gierow

2. korrekt ålder? 15

3. längd? 170 typ?

5. smeknamn? nothing

6. var bor du? Kalmar.

7. vad gör du på fritiden? njuter av det goda livet

8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig): no idea faktiskt?

9. vad är du mest missnöjd med din kropp? mina ben..

10. & vad är du mest nöjd med? haha vetinte

11. vad har du för uppfattning om dig själv? oftast humöret på & skönaste humor ;)

12. vad vill du jobba som äldre? designer / styling eller känd är inet heller fel
13. hårfärg? blond

14. ögonfärg? Grön/blå.

15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? killar ska va rakade i armhålorna haha..&raggasträng är det sexigaste en kille kan ha moms

16. kan du själv säga att du ser bra ut? javisst=)

17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? beror på vad det är för väder faktiskt haha

18.Någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? håret blir det nog

19. någon vana? röra mitt hår 5000 gånger om dagen? hehe..

20. lyckotal? 19

vänner/folk


22. hur många nära vänner har du? jag har många nära dom flesta vet iallfal allt om mig typ..
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? men självklart haha;)

24. vet många personer vem du är? no idea

25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? alla vet ju vem alla är så ja

26. när var du senast med någon kompis? Igår.

27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? verkligen inte

28. vem sov du senast hos av dina kompisar? alice tror jag kanske? =)

29. vem sov senast hos dig? felicia =)

romantik.
30. vill du ha ett förhållande? jadå, fast bara om det är the perfekt boy !

31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? äldre !

32. är du kär? not yet

33. tycker någon om dej mer än som vän? yes

34. är du redo för att satsa på ett förhållande? fortfarnde sure

35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? haha så långt det bara går ;)

36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? verkligen!

37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? nä lite feg..jo men självklart

38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? maybe

39. i din klass? hahha i min? never!

Från kram till sex
.
40. har du kramat motsatta könet? yes!

41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? yes.

42. har du kramat någon du tycker om inför folk? jaja

43. har du pussat någon av motsatta könet? Ja.

44. har du pussat någon av medsatta könet? jao

45. har du pussat den du tycker om? Yes.

46. har du pussat någon inför folk? Yes.

47. kysst någon inför folk? jao :)

48. hånglat inför folk? jao :)

49. vem var ditt första hångel? minns inte men kan varit jacob

50. hur många har du hånglat med under en kväll? brukar inte va sånt man kommer ihåg ;)
51. vem är ditt bästa strul? vetinte

52. och vem är ditt senaste? ...haha

53. ditt äldsta hångel? 20-25 säkert..

54. skäms du över att hångla inför folk? nope

55. haft sex med någon på offentlig plats? nope

56. haft sex överhuvudtaget? Ja.

57. hur gammal var du första gången? - 14tror jag

58. hur gammal vill du vara första gången? vetinte:p

59. blivit dumpad efter sex? - nej

60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Yes!

61. har du gjort ngt av detta med de motsatta könet? gjort vad?

tankar & skit.

62. har du någon fobi? fötter & buskiga ögonbryn..

63. har du någon allergi? Nä

64. vad tänker du på innan du somnar? beror på humöret & om något speciellt hänt?

65. vad är de första du tänker på när du ser en person? beror ju på vem haha

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig?- beror på vem man hör det av..;) men att något tycker om mig isåfal

67. en galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll med killen? - En galen kväll med tjejerna utan tvekan!

68. vad kommer först, killen eller din bästavän? - bästavän

69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? -killar kommer alltid upp i think

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om - höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig?
71. vad kommer först, tjejen lr träningen?
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? 
73. runkar du regelbundet? 

vad väljer du?

74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? icke oskuld 13-

75. vänskap eller förhållande? båda ju

76. snyggastekillen/tjejen i stan medsämstpersonlighet eller fulastekillen/tjejen i stan med finastpersonlighet? snyggastekillen  i stan medsämstpersonlighet! yes sir

78. vad är sexigast, naket eller underkläder? naket

79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? inget av det medn 12 antar jag..

skulle du?

80. kunna byta liv med någon? isåfal med kändis!

81. isåfall vem då? om det vorre en kille så brad pitt! annars vetjag inte..

82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? Göra något vi tjejer inte kan!

83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? ja kanske

84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? nej inte om vi inet var nära vänner?

85. kunna sova ute på vintern? rätt gutt faktiskt men helst min ljuva säng!

86. kunna flytta till ett annat land? jaaa uatn tvekan!

87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Nej.

klädstil.

88. anser du dig själv vara en speciell stil? Nej

89. vad klär du dig i oftast? En vanlig dag blir det oftast thights och någon tröja.

90. tänker du alltid på vad du tar på dig? Ja, vissa dagar

91. klär du dig dyrt?  nja, köper det som är snyggt

92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen,vanligt eller ngt annat? vet faktiskt inte

senaste veckan har jag?
93. pussat någon? Ja.

94. haft sex? no.

95. fått en kram av en okänd? yes

96. ringt någon? Yes.

97. blivit uppringd? Aa.

98. funnit kärleken? noo

99. kollat på google? ja.




27/5



Hemma en snabbis för att hämta idrottskläder, hoppas att det inte blir något för ansträngande. Kondisen är ej på topp om man säger så.
Längtar till kvällen då det blir sexandthecity premiä med Malin:D
Ofhan, börjar om tre minuter hehe dags att gå!
puss


@ daddys

Sitter här på landet med pappas Mac dator som jag förstår mig lagom bra på.. Kollar på lite bilder och filmklipp från konfirmationen, saknar den lite faktiskt. Särskilt krilleboi-prästen och resan till Danmark, och alla mysiga träffar. Något jag verkligen inte saknar är att dra sig till kyrkan kl 11 på morggonen.. Ja på tal om ingenting. Kom iallafall hit vid sju tiden och har haft en jättemysig kväll med pizza och massvis med fysikpluggande faktiskt, tror nog provet kommer gå galant imorgon! Hoppas på det iallafall :) Nu ser jag på Shanghai Knights på 6an, säkert sett den filmen sju ggr, men ett helt okej tidsfördriv innan det är dags att lägga mig i sängen o mysa med saknade katterna hihi.
Någonting jag verkligen måste ta tag i nu är danslägret i sommar, måste snacka mer med mamma och anmäla mig så fort som möjligt innan platserna tar slut! Om allt blir som vi vill åker ja & Astrid dit, dans är nästan det roligaste och härligaste som finns och ångrar lite att jag slutade med discon och allt tävlande. Blev lite nostalgisk den helgen som var nu när alla dansare var på SM i Örebro. Riktigt starka minnen från Sm i Hovet 08, fick ju fkt stå på prispallen som silvermedaljör hehe. Antagligen det bästa jag nånsin kommer åstakomma i dansväg så lite måste man väl få skryta? Men på ett sätt lite skönt att slippa all stress med träning och fixande med alla glittrande kläder och länga bussresor, fast inget slår känslan när man precis ska upp på golvet och ge precis sitt yttersta, så otroligt peppande med den höga fjortis-technomusiken och alla superduktuga dansaer! Jaja, någon dag ska väl upp där igen I hope. Dagen då jag orkar ta mitt lata arsle till dannsskolan och ge järnet flera dagar i veckan.. Dröjer nog ett taag ;)
Har försökt lägga upp bilder nu i en halvtimme typ, men förstår mig inte på den här grejen så jag strunter i att.
Sovdags nu, puss!

sjuka pepzzzz

http://samstasidan.se/uppdateringar/modifikationer.php

kolla på detta fan vad sjuka människor seriöst vem fan gör sånna här sinnessjuka saker ?
bara äckligt!


green day 5/6

GREENDAY biljetter bokade 5/6 .
fan vilken galen awesome helg det kommer bli att få träffa bella igen efter flera evighetersen hon är den skönaste tjejn att prata ut sig med & riktigt skön samma humor som mig;) kommer bli så underbart, tackar pappsen för biljetterna! vilken känsla det kommer bli! anyway precis hemkommen från en fika med julia på stan längesen man såg den bruden nu ska jag laga mat & vänta på att bruden ska svara fick ju en heldel kommentarer på fb om det idag & kan lägga in bildbevis imorgon ,if you like haha 1200 kronor i fickan per timme är inte helt fel
nu ska jag sätta mig med plugget guTt..ha en fin dag




för er som inte sett..dom flesta har nog sett den för den är från 2009 men videon är  gryyym vilken jävla känsla!



Music is healing

Har haft några lite mindre roliga dagar och inte haft något lust alls att blogga, inte nu helller för den delen. Men det sköter Astrid så bra själv så bloggen dör ju inte direkt.
Var iallafall och slingade håret lite ljusare idag, blev jättenöjd och har världens skönaste frisör så she made my day a little more brighter hehe.
Efter en promenad med musik så kryper jag ner under täcket för en behövlig sömn, så nattinatti!
+några favoriter som lyssnas flitigt på just nu:


Laleh- Hide Away

Carolina Wallin Peréz- Utan dina andetag (Kent cover)

Laura Marling- Mama how far I come

Oskar Linnros- Från och med du

Bon Iver- Skinny love



wake me up when the dream is near..



outfit



gårdagens outfit

chinos; bikbok-
200
linne; gina-150
armband ;smycka-300 present av farmor


dagens outfit

kofta-syrrans
vanliga svarta tights-lindex
solbrillor ; gina-70
halsband ; bikbok-50

here comes the rain again falling from the stars

sitter & är överlycklig för fick nyss ett samtal från en brud från newyork!
hon hade sett mina bilder på fb & undrade om jag ville jobba som modell åt henne! detta är bara en tanke men tänk om jag bara skulle kunnat hoppa av skolan & jobbat som modell & tjänat en förmögenhet , kan ju dröma vidare men seriöst fan vad awesome det skulle varit, så skulle adda henne på msn & skriva min bh storlek osv..fan vad överlycklig jag är nu hoppas på det bästa. ibland är det verkligen bra att ha en mamma som min som fixat modell sakerna & det. har ändå ett rätt sweet life♥ tvngen att skriva av mig lite för är så jävla glad! igår iallfal snackade jag med pappa om att jag ville på greenday konserten för jag har gillat dom ända sen jag var 7 gulligt va? haha så ska ta & ringa upp min vän bella i götet o fråga om hon är lite sugen på att gå eftersom det är i göteborg . & nu ska jag och mammsen sätta oss & kolla på biljetter till lady gaga i malmö i november den tjejen är bara grym & se vad hon har på sig och sånt ! nice va? nu är life riktigt nice sweeet plus att vi kanske ska till mormor i usa i sommar woho =D



Green Day - Wake Me Up When September Ends


lill pitt

nu sitter jag med en svenska uppg. vi ska skriva om en person som betyder mycket för en eller gjort något speciellt. först skrev jag om min syrra men kom inte på något haha sen om min bror kom inte på något där heller & nu sitter jag & skriver om brad pitt men det finns ju ingen fakta om han någon som kan något om brad pitt head?.. kämpat med detta hela dagen & har bara lyckats skrapa fram en sida får väl bara snacka väldigt sakta haha ;) får väl se hur det går på redovisningen imorgon good luck chuck !
om en vecka är det springbreak nä men skällby woho . ha en fin kväll



söndag 23. modevisning










pimp my ride




inte alltid lätt att vara seriös..






















makeup ; Mia Beronius
frisyr ; camilla nilsson
frisörsalong ; Din frisör
 

sista bilden får bli på hela gänget. i limousinen !









måndag

hallå brudar & gubbz,
sitter i skolan helt själv nästan iallfal. var ju i usa på vasamässan så nu måste jag gå i skolan idag istället när alla andra har kompledigt aja började ju allfal vid 9 & slutar 1sen ska jag steka med linnea underbart väder det gillar vi.& för första gången i år går jag med chinos så himla skönt. dom sitte slappt och jätte skönt outfit får ni senare ni undrar säkert hur det gick igår med & det gick supebra fast tyvärr fick vi vänta i ca 5.30 timmar innan vi äntligen fick gå catwalk vlket var rätt jobbigt men det var roligt så länge det varade på scenen! vid 5 tog vi taxin tillbaka till kalmar och gick och köpte glass efter en lång dag på kvällen var jag tvungen att duscha två gånger för att få ut allthårspray & jag hade 82 hårspännen i håret oj..! en massa bilder kommer in senare sålänga kan ni kolla på dom på fb. enjoy =) nu måste jag springa upp till klassrummet för att sedan gå promenad hoppas denna dagen går undan. ha det fint puss.
 

limo

sitter i limousinen nu:D, med mitt stora hår o fina kläning, lyx! snart framme i oskarshamnen o då blir det catwalk :) mobilbloggar så orkar inte skriva så mycket men ha en fin dag <3för jag kommer ha det awesome /astrid

lördag 22/5

efter en lång dag med massa för mig, sitter jag med rullar i håret med sötnosen bredvid mig , var för ett tag sen på maxi & köpte massa gott till kvällen, & så har vi haft en mysig middag på balkongen detta är nog sista inlägger för idag, för imorgon ska vi till frisören & fixa makeup & frisören vid sju , sen drar vi med limousinen vid 9 till oskarshamn , så ha en fin kväll ! ♥



långdag!

idag kommer det bli en dålig uppdate från min sida. kommer ha fullt upp hela dagen med  att prova kläningar springa runt på stan letande efter silikon boobies till min jätte sexiga kläning jag ska ha på modevisnigen kommer bli jätte snyggt med klackar med! sen ska jag ju sitta hos frisören i ngra timmar. & så måste jag hinna städa för ikväll får jag fin besök ;) min kväll kommer iallfal inte bestå av särskillt mycket eller jo grillning men inga planer efter det. jag kan ju inte gå runt med rullar i håret på en fest eller på stan haha ? hade sett lika knas ut kan man ju säga, nu ska jag ta en snabb dusch & inviga min nya hårinpackning , men nu ska jag testa kläningen så gotta rush ha en fin dag i solskenet!

ej tjej frågade om jag kunde lägga upp en bild på när vi var modeller.
here you go emmie!  









kalmars gator

hemkommen från en cigg stund med saris, nu blir det en kväll ute på kalmars fina gator. får se om det blir något bad med alice också;) éxtra mycket folk ute ikväll. imorgon ska jag vara ute så mycket som möjligt för resen av dagen från fyra kommer troligtvis att spenderas hemma eftersom jag ska ha rullar i håret hela kvällen, imorgon kommer bli en lång dag & jag ser inte framemot att sitta hemma , tur att man har sitt söta sällskap & på söndag bär det av mot oskarshamn med limousinen & min jätte sexiga kläning woho precis testat den & mh inget att klaga på, men gotta rush ha en fin kväll ♥


sunshineee

tjaa.
idag har det varit sunshine under my feat ! jag blir så glad av detta vädret ! så idag blev det stan med örnen, gutt! inget köp på tanke med att vi gick in i en affär. väntar på min grillade mat mamma har stått & grillat nu. så det luktar moms idag var maia sternberg här. den tjejn är så sjukt söt måste jag säga! ni ska strax få en bild. men just nu håller jag på att dö på tanke med att alla fetser som var planerade ikväll blir bara fail finns två stycken men jag är sugen på galenfest med random pepz men får se lite hur jag gör! annars blir det bad med alice :D wellwell nu ropar mamma

söt brud ♥


new shoes

Sitter med matteboken & pennan bakom örat & funderar på hur jag ska orka plugga finns ingen ork eller tid för sånt, idag har jag hunnit med en heldel iallafal. städat hela huset gått på stan lyckats köpa ännu ett par klackskor , solat & fikat på balkongen ,& gått till... imorgon är det iallfal fredag väldigt behövligt jag hoppas på en lika underbar dag som denna! men imorgon är det fest som står på listan det är alltid nice men ska försöka ta ner pennan från örat & plugga lite tyska & matte nu.
ha en fin kväll puss


dom var på rea så det gick bara på en hundring , vilket fynd !


changes

2005-4?
2005
2005?
2007?
2006?
2008
2009?

2009?
2009
2009
2010






walking on sunshine

inte lika många besökare längre, försöker hitta något intressant att skriva om men kommer bara inte på något!
men jag ska try my best! idag slutade vi vid tolv vilket var perfekt eftersom det är underbart väder! finelly liksom, så när jag kom hem gick jag ut på balkongen tog en cigg & lite bullar med plugg till det! livet är skönt.
nu ska jag strax ut på stan måste till frisören för att se vilken frisyr jag ska ha på söndag då limosinen väntar på mig ;) so gotta rush men hörs sen puss ♥

 tvungen att byta om när jag kom hem. för det var så varmt, så detta blev dagens outfit sen.

shorta; gina-150
tre nit ringar ; vero moda / bikbok,hansa- typ 70 styck minns inte
armband ; vero moda- 50
halsband ; vero moda - 80
solglasögon ; gina - 70?


Sommarlängtan

Sitter här och fryser samtidigt som jag dricker hallonsmothie och äter en macka. Kom hem för en stund sen från en supermysig eftermiddag med ritza, som jag nästan aldrig träffar numera :( Slutade vid told idag med, så en mycket fin dag med mindra fint väder har dte varit. Hehe.
Nu borde jag verkligen gå och ta tag i plugget men såååå lär det nog inte bli. Ska längta till sommaren lite istället,  tänk att det bara är en månad minus en dag kvar till sommarlovet?! Underbart. 
På tal om sommar blir jag riktigt fundersam över hur jag ska göra med mitt hår nu till sommaren, brukar ha det ljusare/blondare då, typ min riktiga hårfärg, men det sliter ju så jäkligt att bleka så tror nästan jag skippar det this time. Kankse gör slingor eller bara färgar utväxten på nästa frisörbesök. Fast jag älskar verkligen att förändra mitt hår, kan inte ha samma färg i mer än en månad typ. Just nu är jag sugen på att bli riktigt mörkbrun/nästan svarthårig, . Det jobbiga är bara att jag är så ljus egentligen så måste färga utväxten nästan var tredje vecka-.- Får la se vad jag betsämmer mig för.
Ja det finns ju så mycket att fundera/oroa sig över här i världen och så väljer jag mitt hår? jaja.
Ha en trevlig kväll folks!


Bild från sommaren på Lisfis & mig,
där med mörkblondt hår med ljusa slingor


black & white

idag var jag redan på skola vid 20 över sju wow. för vi skulle käka frukost i skolan efter det hade vi bara tyska & sen två timmars orientering på skällby inte kul, har gjort no prov idag med vetinte riktigt hur det gick men hoppas på ett g iallfal! är hungrig som ett as så ska fråga syrran om hon kan göra våfflor! här får ni iallfal en bild på tröjan från monki. & mitt silver shampoo som jag köpte iförgår.hehe ha en fin dag mina vänner imorgon ska jag börja ladda upp dagens outfit med =) sounds good?

tröja; monki-500 kr
silvershampoo; kicks-120 kr




<3

varje gång är som den första gång vi sågs
jag älskar dig



chillardunket

hej älsklingar. haft en bra dag?
det har jag . för det har varit underbart väder fram tills 3ungefär.
aja nu sitter jag här & chillardunket med plugget bredvid kraft..prov imorgon .
imorgon ska vi upp extra tidigt för att dra & käka frukost i matsalen haha moms
var också på stan en snabbis idag & bild får ni senare på vad jag köpte:)
har lite bloggtorka vet inte riktigt vad jag ska skriva men ha en fin kväll as usual.
slänger istället in en chilldill låt by; Lloyd Banks - Help ft. Keri Hilson. enjoyy




Playsuits

Verkligen en sommarfavorit, enda nackdelen är att dom är fettjobbiga när man ska gå på toa (N). Har själv två st från hm och vill gärna stoppa nästan alla här i min garderob också :)
särskilt 3 7 & 8an hihi

1. Blå playsuit från Mint Jodi Arnold/Net-a-porter.com, 3 900 kr.

2. Blommig playsuit från Topshop.com, 540 kr.

3. Ljusbeige playsuit med dragsko från Store.Delias.com, 210 kr.

4. Svart halterneck-playsuit med knappar från 12th street by Cynthia Vincent/Net-a-porter.com, 3 310 kr.

5. Jeansplaysuit med dragsko från Topshop.com, 480 kr.

6. Beige playsuit med knäppning från Laredoute.se. 329 kr.

7. Blå playsuit med uppkavlade ärmar och ben från 3.1 Philip Lim/Net-a-porter.com, 3 240 kr.

8. Prickig playsuit från Topshop.com, 420 kr.

9. Svart playsuit med halterneck från Velour/Branten.com, 1 299 kr.

10. Randig navy-playsuit från Topshop.com, 540 kr


Alla dessa snyggingar här nere är från Topsop, vill ha!


Happy

Hihi, är riktigt glad idag! Städat mitt rum från tak till golv för imon kommer nån gubbe för att ta kort på lägenheten o så småningom sälja, för äntligen ska vi flytta ut from this place och in till stan. vet inte riktigt vart än men mammsi letar för fullt! Och en annan sak som gör min dag so much better är att resan till thailand är bokad, ska inte dit förrens i december hehe men nu har man iaf något att läängta till!
Yee har iaf tagit en dush nu efter städandet och satte på mig någon chokladansiktsmask, haha syrran skrek högt när hon såg mig och mamma kallar mig negerunge(?). Hoppas ju på att se ut såhär efter thailandsresan i vinter då;) eller inte.
skola imon igen efter fem dagars ledighet.. Trevlans med både kemi & fysik prov denna vecka, mina absolut favorit ämnen som jag säkert kmr få mvg +++++ i :D
Lite ironi där, nu ska jag se det som är kvar av hollywoodfruarna!


hehe


life is a bitch

men tja sötingar.
haft en bra & dålig dag, dagen började underbart glad & pigg, det flöt på bra
efter maten stack jag & linnea till... kan inte skriva här. men ah iallfal efter skolan stack jag till stan med
örnen & följde med henne & solade sen blev det stan en stund, med mig hem blev det bara silver shampoo
nu ska jag strax plugga lite prov på onsdag & fredag åh vad jag bara vill hoppa av skolan, men bara att kämpa!
blev ett tråkigt inlägg nu & kan inte lägga in ngra nya bilder förrens nästa vecka för min kamera är på reperation nu. aja ha en fin kväll ♥


20.

1. jag hatar när folk stirrar verkligen.
2. jag önskar jag var rik & bodde i new york.
3. jag kanske ska gå på gymnasium i england.
4. beach partyt i FL var det grymaste jag varit på!
5. jag hatar mina ben & armar.
6. jag ogillar kalmar.
7. jag ogillar vädret.
8. jag hatar turkar på fb..
9. nästa sommar är jag i usa hela sommaren.
10. jag har varit i usa ungefär 15-16 gånger.
11. jag har bara varit riktigt kär 1 gång.
12. jag vill tatuera mig bakom örat
13. jag har en låtsas bror som bor i usa.
14. han är grym
15. jag, mamma & syrran är modeller
16. jag älskar gossip
17. jag är extremt pettig hur min kille ska se ut.
18. jag har inte haft en pojkvän på ett år.
19. jag skulle aldrig ha en pojkvän med buskiga ögonbryn.
20. jag vill göra massssa galet i mitt liv!


trey songz


dagens läckerbit


16/5

Seeeeeeg är nog jag i ett nötskal idag. Drog till älsklingen precis när jag vaknade, mysigtmysigt, åt frukost vid halv 4 hehe, och efter ett tag drog jag hem igen för att sova. Vaken nu iaf och ska återigen ta mig till linus för att stay there for the night <3
Hade lite födelsemiddag igår med tjejerna, blev super med grillning och massa skratt, så tack tjejer ni är bäst!
Lite låtar från filmen fame, grymt härliga enligt mig ;)








keep youre head up and you will always feel good




Ray Lavender - My Girl Gotta Girlfriend










igårkväll

gårdagen blev bra! började med att alla tjejer kom till alice, alltså sara sarah amanda julia lisa & agnes kom senare. vi grillade och det blev en massa skratt. efteråt runt 10 tiden visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så ngra drog in till stan och ngra stanade hos alice jag drog hem runt 12 tide, så blev ändå en chillkväll.  nu har jag precis vaknat klockan är 3 somnade lite för sent igår. ska be mamma köpa godis sen ska jag bara chilla vid tven resten av dagen sounds good! ha en fin söndag :) bilder kommer från igår kan jag lova. sålänge får ni lite gammla bilder på mig & alice 

 08. småpluttar
09. köpenhamn
09.köpenhamn






sara

tjaaaaaaa cykeklpumpen här hehehe,är hos alice vi har nyss käkat grillat och lite mashmallows (stavning!?)
nu vetifan  vad man ska göra men vi chillar dunket!

när man ändp håller på så ;) http://rumpdegen.blogg.se/ 

pallaaaaaa skrivav heh, hejdåååååå :D

Perfection

amber rose den här bruden har allt, kropp röst & självklart the beauty


oldie låtar

somsagt har vi varit på julias konfirmation, så efter det åkte jag och alice in till stan för att träffa agnes länge sen kan man verkligen säga! men nu sitter jag hemma för jag måste städa mitt rum.. sen sova lite tror jag haha. ikväll kör vi på tjejmiddag & efter vet vi inte rikigt men något hittar vi alltid på :) bilder kommer säkert imorgon min kamera är ju sönder , men alice får offra sig lite. men nu ska jag sätta igång med rummet där det ligger kläder upp till taket kan jag lova, so gotta rush .














 

pullans konfirmation

home again. riktigt segt att gå upp så tidigt men konfirmanderna va så söta så det var lätt värt dt ;) blir ett kort inlägg för nu måste vi skynda in till stan och träffa aggespagge som kommit hit från skåneland, ska bli riktigt festligt att träffa henne igen!
hejsvejs


sovdags

"You've got big dreams? You want fame? Well, fame costs. And right here is where you start paying - in sweat!"
 hårda ord från filmen fame, har redan sett den på bio en gång i höstas med gud vad den är härlig! jag skulle dö för att kunna sjunga som en av tjejerna, och hela filmen har en sån "your dreams can come true" känsla. aja, ganska skönt med en hemma kväll med mammsen (o marabouuu). nyduschad och fräsh är det nu dags att krypa ner till kojs, måste kunna hålla mig vaken imon i kyrkan på mowglis (jullans) konfirmation. eleven o'clock in the morningg, vrf så tidigt? :( men så äre iaf.
avslutar med tre små bilder från valborg hih, natti!
                    
           


flashiga tights









21.57

efter att vi vaknade lagom sent idag, drog jag mig hem runt 3, & sen var det bara att fixa sig & dra vidare till öland, där trevliga folk väntade . haft en underbar dag/kväll och nu är jag hemma och vet inte riktigt vad som väntas men får väll se så vi hörs väl senare eller något ha en fin kväll!





14/5

Nu ska det börja bloggas som sagt :) gårkvällen var välidgt mysig hemma hos julia palmér med lite people, och en mindre mysig film.. motorsågsmassaken. idag har jag haft en vädligt lugn dag efter att jag & atte vaknade vid ett tiden, mest varit hemma men också tagit mig tid att cykla in till stan och köpa två linnen. kvällen blir heller inget spec, kanske träffa älsklingen lite senare eller bara lägga mig framför teven med film. blir antingen Avatar eller Fame isf, får la se.
det här inlägget tar nog pris i tråkighet men det borde va helt okej eftersom det är mitt första ;)
uppdaterer lite senare , so see u later!
  


Bloggmode

Nu kör vi igång med bloggandet!
I den här bloggen kommer det skrivas om massa olika saker och ting, livet mode kärleken osv.
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, so enjoy pepz!   

               


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0